25.12.2012

Să o mușc de buze.

„Cine e ea?” „Cum e ea?” „Ce îți place în ea?” - sunt unele din marea parte a întrebărilor ce le primesc în fiecare zi. 


Nu pot să vă spun direct cine este ea. Pot să afirm că ea este cea la care mă gîndesc mereu. Ea este cea pe care o visez. Ea este cea în care văd o mamă a viitorilor copii ai mei. Cum e ea? - Nu exagerez să spun că ea este cea mai elegantă fată, este și cea mai frumoasă pentru mine. Îmi place în ea absolut totul. Îmi place părul ei ce mereu miroase frumos, îmi plac ochii ei, buzele ei, îmi place pieptul ei, talia și piciorușele. Dar cel mai mult o iubesc nu pentru un corp ideal, dar pentru asta că ea poate să mă înțeleagă, poate să îmi fie aproape atunci cînd toți sunt departe.

Nu o să mint dacă o să vă spun că o vreau, în sensurile perverse și cele ne-perverse. 
Ea e aproape de mine, dar și foarte departe. Pentru mine ea e totul, totul la care o să tind mereu.
Cum am spus-o de multe ori că vreau să fiu nebun și pervers doar cu ea.
Vreau să o mușc de buze, să o mușc de sîni, vreau să-și închidă ochii și să fac tot ce vreau cu ea. Și eu la rîndul meu să îi dau voie să-mi facă tot ce vrea, o să îi dau voie să mă muște cît de tare o să vrea, să mă zgîrîie, o să-i dau voie pentru că voi ști că o face din dragoste. 
Toți într-una îmi scriu că sunt foarte pervers, alții zic că-s romantic. Însă eu cred că-s un simplu băiat, foarte îndrăgostit, care cînd relatează unele scene perverse, nu pentru că are criză de sex dar pentru că vede în asta frumosul. Cînd spun că vreau ca să strige de fericire, nu văd nimic pervers, poate e puțin erotic, dar e atît de frumos asta.
Sunt oare eu pervers pentru că vreau ca să ne simțim bine? sunt pervers pentru că vreau să facem dragoste? sunt oare eu pervers că descriu unele detalii, unele gînduri, unele visuri? 
Urăsc porno, urăsc cînd băieții se laudă că au făcut sex cu cineva. Eu urăsc cînd oamenii fac dragoste din cerințe fiziologice s-au pentru bani. 
Văd în asta doar ceva intim și extrem de frumos, oare tot ce e intim e pervers? 
Scuzați-mă eu iarăși mam abătut de la tema esențială ca deobicei.

Cine e ea? - Ea este cea pe care vreau să o mușc de buze, încetișor, să-i privesc în ochii albaștri și săi spun cît de tare o iubesc.


Add Comment